logo Duvelradio.be


home.

back - vorige


Over Duvelradio


Onze doelstelling


Ons doel is personen met een handicap de mogelijkheid geven om hun hobby als radiomaker uit te oefenen en zo te laten horen dat personen met een handicap meer kunnen dan men denkt! Verder is ons doel om de valide luisteraar bewust te maken van wat er leeft in de visueel gehandicapte wereld.
Dit doen wij door het maken van specifieke programma's voor de doelgroep, waarin wij informatie verstrekken die voor mensen met een visuele beperking interessant is.
De meeste van onze medewerkers hebben zelf een visuele beperking en weten dus welke informatie interessant is voor de doelgroep.
Al onze medewerkers zijn vrijwilligers.
Zij doen dit omdat ze het leuk vinden radio te maken en hun steentje bij te dragen om anderen van nuttige informatie te voorzien.


De financiering


De oprichter van Duvelradio bekostigd uit zijn eigen zak (van zijn uitkering) de benodigde financiŽle verplichtingen die we als zender hebben.
Denk hierbij o.a. aan auteursrechtenverenigingen (ongeveer Ä1500,-) en onze stream (ongeveer Ä1000,-).
Duvelradio is voor hem dus een zeer dure hobby.
Daar het zeer lastig is om alles financieel rond te krijgen/houden, zouden we graag verder gaan als VZW of stichting, maar hiervoor ontbreken ons helaas de financiŽn en kennis om deze op te richten.
Met meer financiŽle armslag zouden we ook een betere en toegankelijke website kunnen (laten) maken, waarop onze medewerkers bijvoorbeeld zelf kunnen werken en contact kunnen houden met de luisteraar.


Wil je ons steunen?


Als je ons financieel of anderszins wilt steunen, ben je altijd welkom.
Naast financiŽle steun en een goede website bouwer zijn wij nog op zoek naar voorlezers.
Dus heb je een goede voorleesstem en wil je af en toe eens een artikel voor ons inlezen, via Skype of in onze studio in Lommel, mail dan naar E-mail info@duvelradio.be
Hartelijke groet,

Het team van Duvelradio

terug naar boven.Laatste update: